Bedrijfsfilms

Het verhaal van jouw bedrijf vertaald naar een krachtige bedrijfsvideo

Je relaties een unieke inkijk geven in jouw bedrijf? Je klanten met trots laten zien hoe alles reilt en zeilt binnen jouw onderneming? MotionWise vertaalt jouw visie met een goed concept naar een krachtige bedrijfsfilm. Een bedrijfsvideo die boeit en indruk maakt. Want dat is het uiteindelijke doel van je video; indruk maken!

Werkwijze

Het script
Bij het filmen en monteren van een bedrijfsfilm laten we niets aan het toeval over. Stap één bij het produceren van een goede bedrijfsvideo is het maken van een krachtig script. Onze ervaren scriptschrijvers gaan met jou aan de slag om de boodschap en visie van het bedrijf te vertalen naar beeld en geluid. Wil je klanten naar je bedrijf trekken, meer producten verkopen, laten zien waar je voor staat? MotionWise maakt een bedrijfsfilm om trots op te zijn.

Filmen van de video
Is het script helemaal naar je zin, dan starten we met filmen. MotionWise werkt al jaren met goede, creatieve cameramensen die op hun beurt werken met hoogwaardige camera’s.

Voice-over en eindmontage
Een goede bedrijfsfilm is pas echt af als je tekst wordt ingesproken door een professionele  voice-over. Wij vinden de stem die het best past bij jouw bedrijf en de boodschap die jij vertelt.
De eindmontage is de laatste stap in het proces. We zorgen dat de video perfect aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf. Als laatste kiezen we in samenspraak de juiste muziek voor de finishing touch.

Overtuigd?
Wilt je jouw bedrijfsfilm door ons laten maken? We produceren voor bijna elk budget. Heb je het idee voor de bedrijfsvideo nog niet helemaal helder? We denken graag mee. Neem contact met ons op!

Bedrijfsfilm KPMG/NS
Bedrijfsfilm Rotterdam Ship Repair