Over ons

Wie wij zijn? Wij zijn een ervaren, dynamisch bedrijf met korte lijnen. Geboren met de passie voor audio en video en bedreven in het vertalen van uw bedrijf of boodschap naar beeld en geluid.

Bedrijf in beeld

Uiteindelijk gaat het om jouw bedrijf in beeld. Of het nou gaat om een instructiefilm, tv commercial, promotiefilm of animatie. Gelukkig kunnen wij goed luisteren. Op deze manier krijgen we een goed beeld van jullie organisatie en kunnen we samen in overleg bepalen hoe we jullie bedrijf zo goed mogelijk in beeld brengen.

Hoe doen we dat?

De apparatuur die wij gebruiken stemmen we af of op het project. Hebben we meerdere camera’s nodig? Zijn er speciale cameratechnieken die iets toevoegen aan jouw video? Altijd al drone beelden willen laten maken van jouw bedrijf? Per klus bekijken wij wat we nodig hebben en wat een toevoeging kan zijn voor jouw video. Op deze manier ben je er van verzekerd dat wij geen onnodige kosten in rekening brengen en het resultaat zo goed mogelijk is!

Video of radiospot

Leuk hoor zo’n bedrijfsfilm, tv commercial of radiospot maar wat ga je er mee doen? Wij kunnen je laten besparen op het inkopen van reclame zendtijd maar kunnen je ook voorzien van een gave gadget als de video brochure.

Overtuigd?