Radiocommercial maken

Wij produceren razendsnel jouw radiocommercial. Binnen het uur als het moet. Met of zonder muziek, ingesproken door een professionele voice-over. We werken samen met de beste stemacteurs van Nederland. Of het nu lokaal, regionaal of landelijk is… MotionWise maakt jouw radiocommercial snel en doeltreffend.

Waarom een radiocommercial?
Met een radiocommercial bereikt je in een korte tijd heel veel mensen. Ideaal voor acties, imagebuilding of om je naamsbekendheid te vergroten. Radiocommercials zijn er in vele soorten en maten. Lange, korte, schreeuwerige, betrouwbare, mooie maar ook grappige. Wij maken de commercial die het best bij jouw bedrijf en boodschap past.

Lengte en doel van de radiocommercial

Je hebt in een radiocommercial niet heel veel tijd om je boodschap over te brengen. Het is dus belangrijk om goed je doel te bepalen.
Radiospots worden over het algemeen ingekocht per seconde of zelfs in stappen van 5 seconden. De gemiddelde lengte van een radiocommercial is 20 seconden. Samen bepalen we het doel van de commercial en hoe we de schaarse seconden zo goed mogelijk in kunnen zetten. We adviseren ook graag bij het inkopen van de zendtijd.

Reminder / Tag-on

Wil je extra opvallen in een reclameblok? Dan is het een idee om met een reminder of tag-on te werken. Dat is een korte radiospot die in hetzelfde reclameblok wordt uitgezonden. Tussen de hoofdspot en de reminder zit meestal minimaal één andere adverteerder. Eigenlijk wordt jouw commercial van bijvoorbeeld 20 seconden opgedeeld in een commercial van 15 seconden en één van 5 seconden. Zo loopt jouw boodschap als een rode draad door het reclameblok en val je dus extra op.

Voice-over

De stijl van de commercial wordt in grote mate bepaald door de keuze van de stem en de eventuele muziek onder de spot. De stemacteur moet jouw boodschap goed neer zetten en kruipt als het ware in de huid van jouw bedrijf of product.

MotionWise werkt met A-stemmen, mannen en vrouwen die beschikken over een uniek stemgeluid en uitblinken in inlevingsvermogen en vakmanschap.

Wij vinden voor jouw bedrijf de juiste stem.

Overtuigd?

Mogen wij jouw radiocommercial maken? Neem dan nu direct contact op.