TV Reclame maken

Je naamsbekendheid vergroten, een actie communiceren met klanten, een nieuw product in de markt zetten? Dat roept om tv-reclame! Bij MotionWise maken we jouw commercial en verzorgen het hele proces. Van het bedenken van het concept, het uitwerken van alle ideeën tot het aanleveren bij de uitzendinstantie.

Waarom tv reclame?
Tv is en blijft een medium met een groot bereik. Het uitzenden van een commercial op lokale, regionale of landelijke televisie geeft de omzet een boost en zorgt geheid voor naamsbekendheid. Wij zorgen ervoor dat de tv-commercial de juiste snaar raakt bij jouw doelgroep.

Flexibel én creatief!
Ons team van tekstschrijvers, cameramensen en video-editors gaat aan de slag met jouw boodschap. Wij kunnen snel schakelen om jouw doelstelling te realiseren. De combinatie van onze creativiteit, flexibiliteit en jarenlange ervaring maakt ons een betrouwbare partner.

Regionale of landelijke tv
Tv reclame op regionale of landelijke tv? MotionWise heeft directe lijnen met alle omroepen waardoor we in staat zijn zendtijd tegen zeer voordelige tarieven in te kopen.
Kijk hier voor meer informatie over media-inkoop.
Ook zijn we bekend met de aanleveringsspecificaties van alle omroepen. Op deze manier weet je zeker dat de commercial juist wordt aangeleverd en op de goede plek terecht komt.

Online 
Wil je dat je commercial viral gaat? Met het online verspreiden van de commercial bereik je een grotere groep mensen en dat is natuurlijk precies je doel. MotionWise zet jouw commercial effectief in.

Overtuigd?
Mogen wij jouw tv-commercial maken? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

TV Commercial Care2Care
TV Commercia Stebru Bouw